T:mi Veijo Uusitalo
Kuva etusivulla

Tuotteet suunniteltu nuorkarjan parhaaksi

Holm & Laue on vuodesta 1991 lähtien työstänyt kaikkein nykyaikaisinta ruokintateknologiaa vasikoiden vahvistamiseen keskittyvässä kasvatuksessa. Nykyään nämä vahvat ja säänkestävät järjestelmät ovat perusteena työvoimaa säästävälle ja terveelliselle vasikankasvatukselle sadoilla maatiloilla.

Prof. Dr. H.-J. Laue ja H. J. Holm (Dipl.lng.. FH) keksivät nyt jo käytännössä hyväksi havaitun H & L -punnitsemisteknologian kasvun ihanteelliseksi kontrolloimiseksi ja maidon tehokkaaksi jakamiseksi. Molemmat heistä ovat jo pitkän aikaa olleet tekemisissä kaiken ruokintaan liittyvän kanssa. He ymmärtävät työn vaikeuden, koska molemmilla on maataloustausta ja molemmat ovat aloittaneet uransa navetassa työskentelemällä.


Hyväksi havaittu tuotesarja joka tarjoaa parhaimmat ratkaisut

Holm & Laue tarjoaa ihanteellisia ratkaisuja kaikille navetoille käytännössä kokeilluilla ja hyviksi havaituilla tuotteillaan. H & L tarjoaa sekä yksittäisiä koneita lisävarusteineen että suuria järjestelmiä suuria karjalaumoja varten.

H & L -laitteet ovat kaikkein korkeimpien ruokintateknologistenvaatimusten mukaisia. H & L:n erityisen samanaikaisen juottamisen joustavan aikatauluohjelman lisäksi asiakkaat kehuvat ruokintajärjestelmän yhtenäistä ja helposti puhdistettavaa rakennetta, jonka ansiosta laitteet voidaan säännöllisesti puhdistaa puhtaalla vedellä. Holm & Laue -järjestelmät suojaavat hyvin kärpäsiltä, pölyltä ja jäätymiseltä, millä on myös suuri merkitys laitteen rakenteen lujuudelle. Monet maanviljelijät arvostavat H & L -ruokitateknologian laatua, ja siitä tulee jatkuvasti suositumpi.

Alla olevasta linkistä pääsee Urakointi Uutisissa julkaistuun artikkeliin, erään lypsykarjatilallisen ruokintaratkaisuista.

Artikkeli
Holm-Laue.com
Tulevat näyttelyt

FARMARI Mikkeli 2-4.7.2020 Farmari siirtyy vuoteen 2022 – pitopaikkana säilyy Mikkeli
innokuva